Oktober: Rekordmånga påbörjade transaktionsprocesser

Oktober: Rekordmånga påbörjade transaktionsprocesser

Under oktober månad påbörjades rekordmånga nya transaktionsprocesser i Tentacles plattform. Detta samtidigt som oktober blev en lyckad månad för Tentacle med flertalet affärer där fastighetsvärdena på de enskilda affärerna legat i spannet 100-500MSEK

Dessa processer har bidragit till att över 400 köpare och säljare kopplats ihop via Tentacle-plattformen hittills i år. Som ett resultat av ovan har vi även anslutit rekordmånga nya användare till Tentacles nätverk.

Vi har haft en spännande och intensiv höst hos Tentacle, och vi ser ett ökat intresse för såväl matchningsrapporter som säljuppdrag under vintern/våren 2022.

Om du vill veta mer om hur Tentacles team av transaktionsrådgivare kan hjälpa dig är du välkommen att höra av dig på tel. 010 - 491 21 00, maila transaktion@tentacle.se alternativt fylla i formuläret längst ner på denna sida.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig ta nästa steg

Vårt team har många års erfarenhet av kommersiella fastighetstransaktioner, företagsrådgivning och ledande teknikföretag. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan hjälpa er med er fastighetsaffär.

Tack! Vi hör av oss inom kort.
Ojdå! Något blev fel när formuläret skulle skickas.